Old Foundations, New Approaches

Old Foundations, New Approaches

Feature 13434374 | © living4media / Maulini, Pier | 41 images

A rural house in the heart of Le Marche has been deconstructed and remade; IT

The traditional rural villa has been given a modern update with this splendid design project. The classic volumes of a rural house have been broken down and reworked, resulting in a staggered building with a layout fit for contemporary life. An open-plan living space with warm accents is arranged around the stunning views and golden light.

Details
Feature No.: 13434374
Number of images: 41
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Maulini, Pier
Architekt: Giorgio Balestra
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in IT
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images in this feature (41)

Image no.: 13434377 Image no.: 13434375 Image no.: 13434388 Image no.: 13434395 Image no.: 13434403 Image no.: 13434404 Image no.: 13434400 Image no.: 13434393 Image no.: 13434391 Image no.: 13434389 Image no.: 13434394 Image no.: 13434390 Image no.: 13434392 Image no.: 13434399 Image no.: 13434396 Image no.: 13434413 Image no.: 13434397 Image no.: 13434398 Image no.: 13434401 Image no.: 13434408 Image no.: 13434407 Image no.: 13434406 Image no.: 13434405 Image no.: 13434411 Image no.: 13434412 Image no.: 13434409 Image no.: 13434410 Image no.: 13434387 Image no.: 13434378 Image no.: 13434379 Image no.: 13434416 Image no.: 13434417 Image no.: 13434414 Image no.: 13434381 Image no.: 13434380 Image no.: 13434376 Image no.: 13434415 Image no.: 13434382 Image no.: 13434383 Image no.: 13434385 Image no.: 13434386

Keywords

Beige Big House Blind Building Colour concept Concrete Floor Contemporary Countryside Facade Glass Front Glass Fronted Gray Gray Shades Grey Grey Shades Greyly Greyness Home story without people House House with pool Indoor Inside Interior Decoration Landscape Long Natural Colours Natural Dyes Open living room Open-plan living room Outside Recycled Recycled material Recycling Scenery Scenic view Shades Of Gray Shades Of Grey Split level Sunny Timber Ceiling Venetian Blind Wood Wood colours Wooden Wooden Ceiling

More features from this photographer

Summer Sanctuary

Maulini, Pier | 41 images

A traditional exterior meets modern interiors in this striking country house; IT

Infinite Horizon

Maulini, Pier | 40 images

Modern architecture meets traditional techniques in this seaside villa; IT

Antique Atelier

Maulini, Pier | 31 images

Artist Francesca preserved the soul of the old house during her renovations; IT

The Revitalisation of Campofei

Maulini, Pier | 36 images

The renovation of this late 19th-century barn perfectly balances old and new; IT

;